Sesli Sohbet Sorunları

By On Pazartesi, Mart 23 rd, 2015 · no Comments · In

Merhabalar Sevgili Sesli Sohbet kullanicilari.

Günümüzde hizla ilerleyen ve insanlarimizin ilgi odagi olan Sesli Sohbet siteleri’ne gelen ve keyifli dakikalar geçirmeye çalişan kullanicilarimiz bazen yeri geldiğinde, site girişlerinde girememe gibi sorunlar ile karşi karşiya kalabilmektedir.

Bu sorunlar ise site odalarina girerken Connecting ve Disconned yazilarini görme gibi ufak ufak sorunlarla başlamiş ve kullanicilarimiz gün geçtikce bu durumu hoş karşilamamaktadir. Çıkan bazi programlar sayesin’de ise site girişinde site sahipleri’ne oda hizmeti sağlayan SpeakyChat’a Sohbet düşmanlari saldiri yaparak girişlerde connected yazisini yazip insanlari girdirememektedir.

Bu neden’den dolayi bir çok Site Sahipleri’miz Sesli Sohbet Sorunlari ile baş başa kalarak kullanici sayilarini düşürmüşlerdir. Windows xp kullanan Sesli Sohbet kullanicilari Choreme tarayicisin’dan girerek ayrica sorun yaşamaktadir.

Onlara ise şöyle cevap verelim.

Windows xp kullaniyorsanız internet explorer’den giriniz ve Choremeden girmeyiniz. Windows 7 işletim sistemi kullaniyorsaniz’da Choreme ve Explorer’den rahatlikla 2 yerden girişlerinizi sağlayabilirsiniz. Bulundugunuz site içerisin’de Activex Denetimi indirip daha kolay ve daha rahat bir şekilde sohbetinizi sürdürebilirsiniz.

Connected gibi hatalar’da biz kullanicilarimiza sadece sabirla beklemek düşer.

İyi Sohbetler…

About

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hafta sonları hariç genellikle 24 saat cevap veriyoruz. Tüm e-postalar gizli tutulur ve hiçbir şekilde yayılmayız.

Bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkürler :)

Enter a Name

Enter a valid Email

Message cannot be empty