Hakkımızda

Hakkımızda

Her zaman en uygun fiyat ve en kaliteli ürün politikasiyla sevdapanel Daima hizmetinizde Olmaya Çalismaktadir.. sevdapanel olarak her zaman sizlere en iyi hizmeti vermek için çaba sarfettik. sevdapanel olarak siz degerli müsterilerimizle daha iyi iletisime geçebilmek için web sitemizi olusturduk. Web sitemiz üzerinden bizimle temasa geçebilir, firmamiz ile ilgili yorum ve elestirilerinizi bize iletebilirsiniz.sevdapanel yayin hayatina 2010 yilinda basladi. Ilk etapta Istanbul Kadiköyde faliyet gösteren firmamiz yakin zaman Türkiye ve ardindan tüm Türkiye’ye yayildi. Suan Türkiye’nin en büyük firmalarindan biri olan SpeakychatPanel dünyanin en iyi firmalari arasina girmek için çalisiyor. Bu uzun serüvenimizde yanimizda oldugunuz ve bize güvendiginiz için sonsuz tesekkürler.

Web sitemizde siz degerli müsterilerimiz için ürün resimlerini tanitacagiz. Web sitemizin blog alanindan sizlere sektörümüzle ilgili son güncel konulari paylasacak, alacaginiz ürünler hakkinda daha detayli bilgi sahibi olmanizi saglayacagiz. Iletisim bölümünden sizle kontak kuracak elestirilerinizi ve yorumlarinizi dinleyecek ve sorununuz varsa çözüm bulacagiz. Her isin dijital ortamda yürüdügü günlerde bizim gibi yenilikçi bir firmanin web sitesi olmamasi gerçekten çok yanlis olurdu. Bu sebeple daha fazla geç kalmadan web sitemizi yayin hayatina geçirdik.

Ilerleyen süreçlerden sevdapanel olarak web sitemizi daha fazla gelistirecegiz. Bir dükkanin nasil sürekli kendini yenilemesi gerekiyorsa, örnek olarak yeni tabele, yeni kapilar ve yeni bilgisayarlar v.b web siteleride online bir isletme oldugu için yenilenmesi gerekiyor. Bu sebeple web sitemizi sizlere daha hizmet vermek için sürekli yenileyecek ve gelistirecegiz. Bu etapta web sitemizde kesintiler yasanmayacak ve yayin hayatina devam edecektir. Sizler için daima en yeni panel ve portal sayfalarimizi yayinlayacagiz. Ayrica kurumsal alanda’da hizmet veren firmamiz emlak , galeri , rentacar , web siteleride kurmaktayiz. Kaliteyi herzaman uygun fiyata almanizi saglayarak hizmet vermekteyiz. Iletisime geçerek daha ayrintili bilgi alabilirsiniz.

Hafta sonları hariç genellikle 24 saat cevap veriyoruz. Tüm e-postalar gizli tutulur ve hiçbir şekilde yayılmayız.

Bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkürler :)

Enter a Name

Enter a valid Email

Message cannot be empty