Mardin sesli sohbet

By On Çarşamba, Şubat 13 th, 2013 · no Comments · In

Mardin Kameralı Sesli Sohbet

Mardin Kameralı Sesli Sohbet sitemize hoşgeldiniz. Mardinli hemşerilerimizin tek buluşma noktası olan Mardin Kameralı Sesli Sohbet, siz değerli dostlarımıza ayrıcalıkların verildiği bir kameralı sohbet sitesidir.

Anadolu’yu Mezopotamya’ya bağlayan Mardin yöresi; tarihsel gelişim içerisinde, onlarca uygarlığa ve onlarca değişik din, etnik grup ve mezheplere ev sahipliği yapmış ve birbirinden farklı bu kültürler, sevgi ve hoşgörüyü bir potada harmanlayarak ve farklılıklarını koruyarak, yüzlerce, binlerce yıl bir arada ve dayanışma içerisinde yaşamasını bilmiştir.

Müslüman, Süryani, Yakubi, Keldani, Nesturi, Yezidi, Yahudi, Kürt, Arap, Çeçen, Ermeni vs. gibi farklı etnik kökenden gelen topluluklar; “doğal toplumsal hoşgörü” ve uzlaşma ile, “barış ve kardeşlik içerisinde” bir arada yaşamışlardır.

Mardin, bu özelliklerinden dolayı, değişik kültürel yapıların barışçıl bir sentezini olmuştur. Kültürel ve felsefi yoğunluğun tarih boyunca damgasını vurduğu barış, kardeşlik ve hoşgörü kentidir, Mardin.

Mardin şehrine en yakışır şekilde kurulan bu sitemizde. Mardin Kameralı Sesli Sohbet ailesi olarak biz sizler için en güzelini düşündük.

Siz bizim için değerlisiniz.

About

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hafta sonları hariç genellikle 24 saat cevap veriyoruz. Tüm e-postalar gizli tutulur ve hiçbir şekilde yayılmayız.

Bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkürler :)

Enter a Name

Enter a valid Email

Message cannot be empty