SesliCene Sesli Cene Neden Pes Etti

SesliCene Sesli Cene Neden Pes Etti

By On Pazartesi, Mart 04 th, 2013 · no Comments · In

Merhaba sevgili arkadaslar  yaklasık 4 ay önce basladığı sesli sohbet ve sesli chat hayatına pes eden seslicene.com sitesi bakalım yeni sahibi ile  sanalda nasıl bir etki yaratacak. Sesli Cene sitesi eski sahibi  Serkan Alaz kardesimiz efendiliği ve dürüstlüğü ile bilinen birisi, ama nedense  sanalda  akıllı olacaksın seviyeni ve dostluğunu  ona göre  sececeksin kardesim dediğin insanlar yalan eder güzel kardesim her neyse konumuza dönelim.

SesliCene 4 aylık bir calısmada büyük basarıya imza attı; Bir cok  sohbet sitesine örnek gösterilecek bir site  olan  sesli cene  yayın hayatı boyunca hep seviye ve kardesliği temsil etti. Bakalım yeni  site sahibi nasıl bir  prosödür içerisinde  yol alacak. Seslilerin  en iyi dostluklarının ve kardesliklerinin kurulduğu bu adreste yerinizi almak istermisiniz. Sizlere  nezih bir sohbet ortamı hazırlıyoruz. Her yeni gün  yeni arkadaslık demektir, sitemiz türkiye ve avrupa üzerinden yoğun talep aldığı  gibi sadece   sitemizde  bulunan  kisiler yerli ve yabancı  bir cok arkadasımız  sitemizde sohbet etmekte.

Sizlerde  bu adreste yerinizi alın eylenceli sohbet’e yelken acın hayatınızın en güzel dakikalarını  yasayacağınız esesliful.com sitemizde ücretsiz görev sahibi olabilir sevdiklerinizle ve arkadaslarınızla  kendi odanızda  özgürce eylenebilirsiniz. Ayrıcaklık Farkımız Cünki Bu  Tarzımız.

Seslicene Sitesi Yeni sahibine  basarılar diler tekrar hayırlı olsun dileklerimizi iletiriz.

About

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hafta sonları hariç genellikle 24 saat cevap veriyoruz. Tüm e-postalar gizli tutulur ve hiçbir şekilde yayılmayız.

Bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkürler :)

Enter a Name

Enter a valid Email

Message cannot be empty